Femvägsskälet 3
421 50, Västra Frölunda
Kontakta oss
Abi-Trä AB

Trappor

Gör trappan till en del av inredningen

Har man ett hus med två eller fler plan så behöver man trappor, och trappor kan som bekant se ut på väldigt många olika sätt. Har man extremt begränsat med utrymme så är det smart att satsa på en lofttrappa eller spiraltrappa, men har man gott om utrymme så bör man helt klart kosta på sig en gedigen trappa som talar för sig själv.

Även om man har gott om utrymme kanske en bräkig trappa ändå inte lämpar sig, trappan man väljer till sitt hem bör gå i enlighet med resten av huset och dess inredning.

Valen

Abi-Trä säljer byggvaror och har ett brett sortiment av olika trappor, såväl L-trappor som U-trappor och raka trappor. När man har valt vilken trappa man vill ha så ska man välja spaljéprofil och även i denna kategori finns många olika alternativ – allt från enkla, stilrena varianter till detaljrika och eleganta.

Sist, men inte minst, så ska man välja träslag och ytbehandling på sin trappa. Detta val påverkar trappans utseende kanske mest av alla val och behöver du hjälp med rekommendationer så finns alltid Abi-Träs kompetenta personal på plats i vår butik för att ge råd och tips. Här kan du också köpa andra byggvaror och tillbehör när du renoverar hemma.

Det är viktigt att trappan blir en del av huset, den ska följa husets övriga stil. En trappa har man i regel i många år, så det gäller att man fattar rätt beslut.

Trapprenovering

Om man redan har en trappa, men önskar renovera den, så är Abi-Träs patenterade trapprenoveringskoncept FramstegetR ens bästa och enklaste alternativ. Hör med våra säljare för mer information.