Femvägsskälet 3
421 50, Västra Frölunda
Kontakta oss
Abi-Trä AB

Elementskydd

Gör fula element till en vacker inredningsdetalj

Elementen är ofta en del i ett hem som inte direkt bidrar till dess estetik, tvärtom är det en direkt ful detalj i de flesta hem och ett riktigt «nödvändigt ont». För nödvändig är de trots allt – för de allra flesta. Elementen sprider välbehövlig värme i våra hem, vad skulle vi göra utan dem?

Det finns folk som målar sina element i färger som matchar inredningen och det kan funka i vissa fall, men en annan lösning, som ger ett mer exklusivt intryck, är att täcka elementen med elementskydd.

Matcha hemmets övriga inredning med stilfulla elementskydd

Det är viktigt att ett elementskydd går i samma stil som husets övriga inredning och i Abi-Träs sortiment av kvalitativa byggvaror finner du hela Lundbergs populära sortiment av elementskydd. Välj ur ett stort utbud av elementskydd – från klassiskt vita i sober design, till färgstarka elementskydd som fungerar väl med modern inredning.

Köp i delar eller måttbeställ

Elementskydd kan köpas i delar som du själv monterar ihop, men du kan också måttbeställa dina elementskydd från oss och få dem hemlevererade så att du sedan bara behöver sätta upp det där det ska sitta.

Tips och råd i vår butik

När du besöker oss på Abi-Trä kan du se och känna på olika varianter av elementskydd och andra byggvaror i vårt utställningsrum, dessutom kan du diskutera olika alternativ med våra duktiga butikssäljare, samt få råd om hur du mäter dina element för att kunna lämna en korrekt beställning.

Lundbergs sortiment av elementskydd finns att bläddra i online, på www.lundbergs.com.