Femvägsskälet 3
421 50, Västra Frölunda
Kontakta oss
Abi-Trä AB

Övriga byggvaror

Listverk

Bland våra byggvaror finner du ett stort sortiment av listverk. Listerna i ett hem gör fantastiskt mycket mer för intrycket man får av interiören än vad de flesta anar. Vackra listverk ger en känsla av sofistikation och elegans och utbudet av olika listverk är enormt. Vi erbjuder lister i olika storlek, densitet och design – hos oss finns garanterat lister för alla smaker.

Dekorationsklotsar

Vad är dekorationsklotsar egentligen? Vill man ge husets rum ytterligare karaktär så smyckar man hörnen med så kallade dekorationsklotsar. Besök vår utställning för att få en uppfattning om hur det kan se ut.

Planhyvlat

När man bygger hemma – möbler och annan inredning – så är planhyvlat virke suveränt att arbeta med. Ytan är fin och slät och man slipper extra arbete med att slipa virket. Samtidigt är planhyvlat virke stabilt och tåligt – och med massor av användningsområden. Bland våra byggvaror finner du en mängd olika planhyvlade träslag, som furu, ek, bok, körsbär och lönn m.m.

Skivmaterial

Även skivsortimentet är stort hos oss, här kan du köpa allt från plywoodskivor till hobbyskivor och fanerade MDF-boards i olika träslag som furu, teak, mahogny, björk och körsbär m.fl. Vi formatanpassar givetvis dina skivor.

Panel

Sedan urminnes tider har vi i Norden klätt våra innerväggar med träpanel och varje tidsepok har sin paneltypspreferens. Vi på Abi-Trä erbjuder ett generöst urval av trendiga som klassiska paneler till alla olika typer av inomhusmiljöer.

Svarvat, fräst m.m

Vi säljer svarvade och frästa byggvaror som fungerar som stolpar, spaljéer och andra praktiska och estetiska lösningar. Vackra knoppar och lock finns också i vårt sortiment.

Skyltar m.m

Köp material till ställ och skyltarm av gediget trä i vår butik. Vi har massor av lagerfrästa bokstäver, siffror, tecken och symboler som du kan kombinera hur du vill. Gör en skylt till barnrummet, eller ett gediget verktygsställ till garaget.

Tillbehör

Givetvis finner du bland våra byggvaror alla nödvändiga tillbehör för lyckade byggprojekt – spikar, bets, lack, lim, spackel m.m.