Femvägsskälet 3
421 50, Västra Frölunda
Kontakta oss
Abi-Trä AB

Trägolv

De vackraste golven

Bland alla de olika typer av golv som man kan välja till sitt hem så finns det en typ av golv som enligt de flestas åsikt slår alla andra alternativ med hästlängder – trägolven. Andra vackra golv är marmor, kakel och parkett, men det är något alldeles särskilt med ett gediget trägolv, de ger en känsla av soliditet och tidlöshet, charm och exklusivitet.

Kvalitetsgolv

Bland våra byggvaror finner du en uppsjö trägolv från alla de främsta tillverkarna. Vi är återförsäljare åt kända golvproducenter som Junckers, Baseco, Rappgo Mörkaskog, Forbo och Dala Floda. När man köper golv från producenter med hög status så vet man att man köper ett golv av hög kvalitet – det är en investering för hemmet för lång tid framöver.

En långsiktig investering

Trägolv är fantastiska eftersom de kan slipas om när de börjar se slitna ut. Man kan sedan också välja att lacka eller olja om dem i en ton som ger ett nytt intryck – ett trägolv kan alltså alltid anpassas efter trendernas skiftningar.

När du köper trägolv från oss på Abi-Trä så kan du beställa efter standardmått – givetvis – men också efter specialmått. Vi levererar precis det trägolv du vill ha, efter dina specialmått och unika önskemål.

Inspiration och råd i vår utställning

En bra plats att börja på är i vårt utställningsrum som ligger ovanför butiken. Här får du titta och känna på prover och olika varianter av trägolv ur den uppsjö golv och andra byggvaror som vi har att erbjuda. Våra butikssäljare finns också alltid redo med tips och råd angående ditt val av trägolv och alla praktiska och estetiska aspekter.

Varmt välkommen!